Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,5 (71x)
12. 7. 2017
Angreštový džem
Apetit
Angreštový džem
Apetit


Snadné
< 90 min
4,5 (71x)

Představte si čerstvé křupavé pečivo a k němu lahodný džem z angreštu a jablek. Pusťte se do zavařování a připravte si domácí angreštový džem, který oceníte hlavně v zimě! 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1¼ litru

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1¼ litru

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4087 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 992 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(71 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7

Související články

Sklenice na zavařování

Sezóna kompotů, čalamád a džemů: Jak připravit sklenice a víčka na zavařování

Bojujete s přebytky letní sezony, potřebujete zavařit meruňky, švestky, okurky, připravit hruškové nebo jablečné kompoty? Borůvky z lesa čekají v bandasce na svou chvíli, houby v košíku také.  V řadě na zavařovací hrnec stojí i čalamády, čatní, džemy, kečupy? Mějte na paměti, že sklenice, ve kterých bude úroda spočívat následující měsíce, musejí být dokonale čisté!