Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cesta vzhůru

suroviny a forma na pečení muffinů
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Zdá se vám, že vám málo vyběhlo těsto? 

Pokud použijete jen kypřicí prášek, dejte péct moučník opravdu hned po umíchání – proto je také důležité začít včas předehřívat troubu. Pokud by se o nadýchanost těsta měly postarat bílky vyšlehané do sněhu, opatrně je vmíchávejte lžící nebo vařečkou rozvážnými a krouživými pohyby do osmičky, jako byste sníh balili do těsta.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč