Není nad poctivé české kynuté knedlíky! Recept máme od paní Babkové z Horšovského Týna a považujeme je za naprosto dokonalé. Rozhodně stojí za to tuto klasickou přílohu k tradičním omáčkám vyzkoušet. A pokud vám od oběda nějaké zbudou, připravte z nich k večeři knedlíky s vajíčkem, tím zabijete dvě mouchy jednou ranou.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 486 kcal
- Bílkoviny 18.5 g
- Sacharidy 86 g
- Tuky 7 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006