Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (86x)
31. 5. 2016
Kynuté jahodové knedlíky vařené na páře
Apetit
Kynuté jahodové knedlíky vařené na páře
Apetit


Snadné
< 75 min
4,0 (86x)

Kynuté tvarohové těsto je velmi jemné, a proto se knedlíky vaří v páře položené na utěrce. Ta je chrání před srážející se párou, takže knedlíky jsou pak dokonale nadýchané. Recept na kynuté jahodové knedlíky vařené na páře je náš oblíbený.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1136 kcal
  • Bílkoviny 38.25 g
  • Sacharidy 136 g
  • Tuky 46.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(86 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/6

Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti