Kynuté tvarohové těsto je velmi jemné, a proto se knedlíky vaří v páře položené na utěrce. Ta je chrání před srážející se párou, takže knedlíky jsou pak dokonale nadýchané. Recept na kynuté jahodové knedlíky vařené na páře je náš oblíbený.
Suroviny
4
Suroviny
4
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1136 kcal
- Bílkoviny 38.25 g
- Sacharidy 136 g
- Tuky 46.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/6
Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti