Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čím zahustit guláš

guláš
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Zkuste některý z našich tipů na zajímavou jíšku. 

 

Do guláše můžete přidat kukuřičný i bramborový škrob, chléb, chlebovou kůrku i strouhané brambory nebo cibulku. Brambory, cibulku i chléb nakrájejte najemno a rozvařte doztracena.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...