Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,7 (9x)
24. 5. 2016
Guláš s čepicí z listového těsta
Apetit
Guláš s čepicí z listového těsta
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,7 (9x)

‚Poklička‘ z listového těsta není pouhou ozdobou – má také svůj účel: maso pod ní je měkounké, jak jen dušené maso může být, ale díky otvorům v těstě zároveň propečené.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na pokličku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 669.17 kcal
  • Bílkoviny 45.5 g
  • Sacharidy 35.5 g
  • Tuky 37.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/5

Květen 2004

Související články

Cibulový základ

Jak na to: Cibulový základ pro dokonalý guláš

Správný hospodský guláš se neobejde bez trpělivosti, kromě pomalého vaření budete potřebovat čas na krájení velkého množství cibule a nasledné smažení, od kterého se neodchází. Poradíme vám, jak na ten nejlepší cibulový základ, aby byl váš guláš dokonalý.