Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Měkká pečínka

pečené maso
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chcete, aby maso při pečení určitě změklo?

 

Dopřejte mu před akcí obklad z kiwi. Oloupejte a nakrájejte pár kiwi, plátky obložte maso ze všech stran a nechte několik hodin v chladu odležet. (Za tímhle zázrakem stojí enzymy, které kiwi obsahuje, podobně jako ananas.)

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč