Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nepoživatelná polévka?

rybí polévka
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:
Někdy se stane, že vám tzv. ujede ruka se solí. Do polévky se vám převrhne větší množství a zdá se vám, že dílo je nenávratně ztraceno a můžete začít od začátku. Ještě než polévku definitivně pošlete ‚směr odpad‘, zkuste vyzkoušet jednu osvědčenou radu.

Stačí do polévky přidat 2 syrové brambory rozkrojené na čtvrtky. Brambory vsáknou větší část soli a potom je můžeme klidně vyndat. Tento jednoduchý trik už pomohl mnohé hospodyňce.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč