Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,3 (175x)
9. 5. 2017
Jemná chřestová polévka
Apetit
Jemná chřestová polévka
Apetit


Snadné
< 75 min
4,3 (175x)

Chřestová polévka ze zeleného chřestu má krémovou konzistenci a zažene i tu největší jarní únavu. Od dubna do května, kdy je hlavní chřestová sezóna jsou stonky plné síly a vitamínů, které naše tělo právě v tomto období potřebuje. Nechte vyniknout jemnou chuť polévky a ničím výrazným ji nekořeňte. Stačí jen sůl, pepř a dotáhnout smetanou.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 324 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(175 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04