Chřestová polévka ze zeleného chřestu má krémovou konzistenci a zažene i tu největší jarní únavu. Od dubna do května, kdy je hlavní chřestová sezóna jsou stonky plné síly a vitamínů, které naše tělo právě v tomto období potřebuje. Nechte vyniknout jemnou chuť polévky a ničím výrazným ji nekořeňte. Stačí jen sůl, pepř a dotáhnout smetanou.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 324 kcal
- Bílkoviny 8.5 g
- Sacharidy 21 g
- Tuky 20 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/6
Apetit 6/04