0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ohříváme hranolky a krokety

hranolky
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Hranolky a krokety nejsou zrovna dietní pokrmy. Opakovaným ohříváním v oleji či jiném tuku se však tyto smažené přílohy stávají ještě větším prohřeškem. Jak je znovu ohřát, a přitom se vyhnout opětovnému vkládání do tuku?

Naše rada je prostá – vložíme krokety či hranolky do síta a nad parou z hrnce je pomalu ohřejeme. Nenechávejte je ale v páře příliš dlouho, aby nezvlhly. Jednoduché, ale funkční…

Související články

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit