Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ohříváme hranolky a krokety

hranolky
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Hranolky a krokety nejsou zrovna dietní pokrmy. Opakovaným ohříváním v oleji či jiném tuku se však tyto smažené přílohy stávají ještě větším prohřeškem. Jak je znovu ohřát, a přitom se vyhnout opětovnému vkládání do tuku?

Naše rada je prostá – vložíme krokety či hranolky do síta a nad parou z hrnce je pomalu ohřejeme. Nenechávejte je ale v páře příliš dlouho, aby nezvlhly. Jednoduché, ale funkční…

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč