Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pastinákové hranolky s parmazánem

Báječná lahůdka obalená v parmazánu!

Vydání: 2013/11
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT35M
Pečení 0:35
Zelenina

Ingredience

    • 8 pastináků (celkem asi 750g), oloupaných a nakrájených na hranolky
    • 1 lžíce olivového oleje + další na pokapání
    • 1 lžíce másla, rozpuštěného
    • 1 lžíce rozmarýnových lístků
    • 2 stroužky česneku, oloupané a přepůlené
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • 50g strouhaného parmazánu

Příprava jídla

Troubu předehřejte na 210°C. Do mísy dejte pastinák, olivový olej, máslo, rozmarýn a česnek, osolte, opepřete a promíchejte. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 25 minut. Poté posypte parmazánem a pečte dalších 10 minut dozlatova. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bramborové lupínky z trouby

Pečené lupínky z červené řepy s jogurtovým dipem

Smažené mrkvové lupínky s římským kmínem

Smažené dýňové hranolky s BBQ omáčkou

Pečené batáty se sójovou omáčkou

Aligot

Celerová kaše s kapary a pancettou

Šťouchané brambory s petrželí

3x3 znásobená chuť zeleniny

REKLAMA

Přidat komentář