0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pastinákové hranolky s parmazánem

Pastinákové hranolky s parmazánem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pastinákové hranolky s parmazánem

5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1021 kcal
Bílkoviny 26 g
Sacharidy 127 g
Tuky 40 g
Vláknina 40 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Báječná lahůdka obalená v parmazánu!

Suroviny

pastinák 8 ks
cca 750 g, oloupaný a nakrájený na hranolky
olivový olej 1 PL
+ další na pokapání
máslo 1 PL
rozpuštěné
rozmarýn 1 PL
lístky
česnek 2 stroužky
oloupaný a přepůlený
sůl a pepř
parmazán 50 g
strouhaný

1Troubu předehřejte na 210°C. Do mísy dejte pastinák, olivový olej, máslo, rozmarýn a česnek, osolte, opepřete a promíchejte. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 25 minut.

2 Poté posypte parmazánem a pečte dalších 10 minut dozlatova. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/11

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč