
Pastinákové hranolky s parmazánem
Báječná lahůdka obalená v parmazánu!
Vydání: 2013/11
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 8 pastináků (celkem asi 750g), oloupaných a nakrájených na hranolky
- 1 lžíce olivového oleje + další na pokapání
- 1 lžíce másla, rozpuštěného
- 1 lžíce rozmarýnových lístků
- 2 stroužky česneku, oloupané a přepůlené
- mořská sůl a čerstvě mletý pepř
- 50g strouhaného parmazánu
Příprava jídla
1 Troubu předehřejte na 210°C. Do mísy dejte pastinák, olivový olej, máslo, rozmarýn a česnek, osolte, opepřete a promíchejte. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 25 minut. Poté posypte parmazánem a pečte dalších 10 minut dozlatova.
Přidat komentář