Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,3 (149x)
19. 2. 2016
Hranolky pečené v troubě
Pixabay.com
Hranolky pečené v troubě
Pixabay.com


Velmi snadné
< 50 min
4,3 (149x)

Domácí hranolky bez smažení – dokonalý doplněk nejen k hovězímu steaku na pepři ve stylu francouzského bistra. Hranolky pečené v troubě jsou na přípravu opravdu rychlé a nepochybně i o kus zdravější než ty smažené v oleji.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 plechy

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 plechy

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 288.75 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 47.5 g
  • Tuky 7.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pečené brambory z trouby 11x jinak: Dokonalá příloha i snadný oběd Z mrkve, celeru, batátů či pastináku: Připravte si zdravější zeleninové hranolky

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(149 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008

Související články

Hranolky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a proto se ideálně hodí ke smažení na pánvi wok nebo ke grilování. Klidně ale použijte olej, který máte doma.