Domácí hranolky bez smažení – dokonalý doplněk nejen k hovězímu steaku na pepři ve stylu francouzského bistra. Hranolky pečené v troubě jsou na přípravu opravdu rychlé a nepochybně i o kus zdravější než ty smažené v oleji.
Videorecept
Suroviny
2 plechy
Suroviny
2 plechy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 288.75 kcal
- Bílkoviny 5 g
- Sacharidy 47.5 g
- Tuky 7.5 g
Postup přípravy
- Pečené brambory z trouby 11x jinak: Dokonalá příloha i snadný oběd Z mrkve, celeru, batátů či pastináku: Připravte si zdravější zeleninové hranolky
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/3
Březen 2008