0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pevný bod: Jak servírovat pokrmy se salsou

předkrm se salsou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chystáte se podávat na party omáčky a dipy?

 

Aby se hostům i vám pečivo nebo zelenina lépe namáčely, připevněte misku s omáčkou k talíři. Stačí k tomu trocha pastovaného medu natřená zespodu doprostřed dna misky. Misku přilepte k talíři a na ten naskládejte pochoutky určené k namáčení.

 

Související články

Jak na to: domácí BBQ omáčka
  • Tipy a triky

Jak na to: domácí BBQ omáčka

Hustá, lehce pikantní, s typickou kouřovou vůní, která ideálně doplní grilované maso i zeleninu. Připravte si domácí barbecue omáčku. Prozradíme, jak na ni i kde ji nejlépe využijete....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit