Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozor na zhořknutí bylin

bylinky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Milujete bylinky, rádi s nimi nakládáte v kuchyni, ale už se vám párkrát stalo, že v pokrmu zhořkly nebo změnily chuť?

 

Je potřeba se řídit pravidlem, že veškeré bylinky přidáváme do pokrmů až nakonec. Pokud je budeme dlouho vařit, mohou ztratit svou charakteristickou vůni a u mnoha druhů bylinek se stává, že při restování hořknou. Takže na to pozor!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč