Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bylinky nemusíte jen sušit

Bylinkový salát
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bazalka, pažitka, estragon nebo kerblík - nemusíte je jen sušit, jejich chuť lépe vynikne třeba s octem či olejem.

 

Například estragon skvěle ochutí ocet. Nebo bylinky zpracujte v pesto či je můžete rozmixovat s olivový olejem, dát do vzduchotěsné nádoby a zmrazit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký
  • Jak na to

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký

Křehké těsto musíte pohodlně „ukrojit“ dezertní vidličkou. Pokud s dezertem na talířku bojujete, došlo během přípravy těsta k technologické chybě. Zároveň ale musí být tak pevné, aby bez obtíží udrželo krémovou náplň či ovocnou dekoraci. Do...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč