Jednoduchost salátu vyvažuje rafinovaná zálivka, ve které se spojuje razantní ocet balsamico s jemně nasládlým dezertním vínem i dva druhy olejů, každý s jinak výraznou chutí. Můžete zvolit jakoukoli kombinaci zelených lístků a bylinek, případně ji zjednodušit.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 337.75 kcal
- Bílkoviny 2.25 g
- Sacharidy 3.5 g
- Tuky 32 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005