Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bylinkové fazole s klobásami

Bylinkové fazole s klobásami

3.9/5 Počet hodnocení: 16
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1240 kcal
Bílkoviny 89 g
Sacharidy 291 g
Tuky 9 g
Vláknina 87 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Přidáním trochy cukru do omáčky vynikne chuť rajčat, zvlášť pokud nejsou zcela zralá.

Suroviny

chipolata
fazole 400 g
konzervované, 2 druhy
rajče 800 g
krájená v konzervě
bazalka 1 ČL
oregano 2 ČL
sůl
pepř

Postup

1

Nepřilnavou pánev rozpalte a zprudka na ní ze všech stran osmahněte klobásky, tři až pět minut.

2

Fazole přidejte do pánve spolu s rajčaty, bylinkami i cukrem. Dochuťte, uveďte do varu a na mírném plameni povařte osm až deset minut, aby se vše prohřálo a šťáva zhoustla.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/10

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...