Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Trik pro omáčky

omacka
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Pro výraznější chuť šťáv a omáček můžete použít ‚připečeniny‘ z nádoby, ve které jste opekli maso nebo rybu.  

Slijte z pánve všechen tuk a potom do ní nalijte tekutinu, kterou chcete použít do omáčky – vodu, vývar nebo víno. Odmíchejte všechny přípečky, provařte, popřípadě přeceďte. Připečeniny se rozpustí.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč