Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Turecký med

turecký med
ZDROJ: Snappy Goat
sdílet:

Oblíbená pouťová pochoutka může zazářit i ve vaší kuchyni.

Výroba tureckého medu je trochu složitější, ale stojí za to: Zahřejte 100 g medu, ale nevařte. Tři bílky a 180 g cukru postavte v rendlíku na hrnec s vroucí vodou a šlehejte do zhoustnutí. Míchejte a pomalu přilévejte med. Pak vsypte 120 g ořechů. Nechte vychladnout a poté natřete na dortovou oplatku do centimetrové vrstvy. Přiklopte druhou oplatkou a zatižte. Druhý den nakrájejte.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč