Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zapečte to!

zapečené brambory
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jsou rychlá, sytá a k zbláznění lahodná. Jídla zapečená se sýrem či smetanou umějí v zimě zvednout náladu. Tentokrát si pochutnají i vegetariáni. První dva z našich pokrmů připravíte zcela bez masa, v posledním se pod příkrovem z brambor skrývá jen lehká ryba.

V našem receptu na zapečenou zahradnickou směs najdete zeleninu z letní zahrádky – květák, brokolici a chřest. Vy však raději v pekáčku zapečte kořenovou zeleninu. Mrkev, petržel, pastinák i celer budou se sýrovou omáčkou chutnat také skvěle.

Zapékané těstoviny po florentsku můžete připravit s různými druhy těstovin. Kromě penne se hodí například i farfalle či fusilli. Houby, česnek a sýr jsou vždy sázka na jistotu, pokud hledáte inspiraci na sytou zimní večeři.

Zapečená ryba vás okouzlí – v jednom pekáčku připravíte maso i zeleninovou přílohu. Pokud nemáte chuť na rybí maso, můžete stejným způsobem zapékat v krémové omáčce také kuřecí nebo krůtí nudličky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč