Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Obědy pro ostré hochy i děvčata

Obědy pro ostré hochy i děvčata

Někdo to rád ostré. Pokud patříte k milovníkům pálivých jídel, světová kuchyně vám nabízí nepřeberně možností. Pálivé papričky dodávají charakter pokrmům v Jižní a Střední Americe, v Asii, v Evropě i v Africe. Bez chilli se neobejdou v Indii, Thajsku, Indonésii, Číně nebo Vietnamu. Je nedílnou součástí vaření v Mexiku, odkud tento ostrý poklad pochází, říz dodává jižanské kuchyni i v sousedních USA. V Evropě pálivé papričky používají Maďaři a Italové, v Africe je milují v oblasti Středomoří. Naše nedělní menu pro fanoušky chilli se inspirovalo ve všech koutech světa, zavděčíte se jím masozřoutům i vegetariánům a ostrý bude i dezert!

Autor: Lucie Velek