Obědy pro ostré hochy i děvčata
![Obědy pro ostré hochy i děvčata](/sites/default/files/styles/middle_cropped/public/kompilat/rajcatova_omacka_s_chilli.jpg?h=a7a757d4)
Někdo to rád ostré. Pokud patříte k milovníkům pálivých jídel, světová kuchyně vám nabízí nepřeberně možností. Pálivé papričky dodávají charakter pokrmům v Jižní a Střední Americe, v Asii, v Evropě i v Africe. Bez chilli se neobejdou v Indii, Thajsku, Indonésii, Číně nebo Vietnamu. Je nedílnou součástí vaření v Mexiku, odkud tento ostrý poklad pochází, říz dodává jižanské kuchyni i v sousedních USA. V Evropě pálivé papričky používají Maďaři a Italové, v Africe je milují v oblasti Středomoří. Naše nedělní menu pro fanoušky chilli se inspirovalo ve všech koutech světa, zavděčíte se jím masozřoutům i vegetariánům a ostrý bude i dezert!