Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sekaná 4× jinak

sekaná
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

„Pryč s nudou! Stačí obměnit pár surovin, a vaše sekaná může být ode dneška pokaždé jiná, a přitom vždycky skvostná,“ říká redaktorka časopisu Apetit Katka Švejdová, která ráda hostí přátele na své chalupě a se sekanou vždycky sklízí úspěch.

„Když svým hostům navrhnu, že k večeři upeču sekanou, všichni nadšeně souhlasí. Neshodnou se jenom na tom, kterou verzi by rádi viděli na svých talířích. Kamarád Roman je klasik – chce tradiční verzi s majoránkou a česnekem. Jeho žena Klára si zase potrpí na orientální příchutě a jehněčí maso, a tak se může utlouct po variantě se sušenými meruňkami, petrželkou a chilli. A všechny děti milují sekanou z drůbežího masa!



Když o vítězi rozhodne los (nebo kuchař, který má právo veta), přichází technická část provedení sekané, na které záleží snad ještě víc než na ochucení. Je totiž dobré vědět, kolik pečiva přidat, aby sekaná byla nadýchaná, jak se směsí pracovat i čím ji potřít, aby byl výsledek co nejlákavější. Všechny tyhle fígle jsem sepsala a podělím se o ně s vámi,“ říká redaktorka časopisu Apetit Katka Švejdová. 

Její recepty i návod, jak se sekanou bezpečně experimentovat, najdete v říjnovém Apetitu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč