Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,3 (642x)
19. 9. 2015
Babiččina sekaná
Apetit
Babiččina sekaná
Apetit


Snadné
< 90 min
4,3 (642x)

Sekaná pečeně z mletého masa je zdánlivě obyčejné, prosté jídlo. Poctivá domácí sekaná jako od babičky je ovšem daleko víc. Když ji navíc zabalíte do slaniny, pozvednete ji na pokrm de luxe. S naším receptem a tipy se vám vždy povede na výbornou – bude voňavá, šťavnatá a nikdy nepraskne. Podávejte ji s bramborovou kaší a nakládanou okurkou nebo brambory maštěnými máslem.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1868.33 kcal
  • Bílkoviny 71.67 g
  • Sacharidy 22.67 g
  • Tuky 166.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(642 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007

Související články

sekaná

Sekaná 4× jinak

„Pryč s nudou! Stačí obměnit pár surovin, a vaše sekaná může být ode dneška pokaždé jiná, a přitom vždycky skvostná,“ říká redaktorka časopisu Apetit Katka Švejdová, která ráda hostí přátele na své chalupě a se sekanou vždycky sklízí úspěch.