Sekaná pečeně z mletého masa je zdánlivě obyčejné, prosté jídlo. Poctivá domácí sekaná jako od babičky je ovšem daleko víc. Když ji navíc zabalíte do slaniny, pozvednete ji na pokrm de luxe. S naším receptem a tipy se vám vždy povede na výbornou – bude voňavá, šťavnatá a nikdy nepraskne. Podávejte ji s bramborovou kaší a nakládanou okurkou nebo brambory maštěnými máslem.
Videorecept
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1868.33 kcal
- Bílkoviny 71.67 g
- Sacharidy 22.67 g
- Tuky 166.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007