Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co jíst v červenci

kukuřičné placky s cuketou a sýrem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

V červenci si dejte křehoučkou zeleninu. Pokud jste na jaře zaseli, nyní můžete sklízet plné koše úrody. 

Křehká zelenina

Elegantní přílohou k masu je čerstvý hrášek nebo svěží zelené fazolky. Na záhoncích se zazelenají také cukety. Jezte je, dokud jsou křehké a mladé. Nebojte se ochutnat ani jejich květy – skvělé jsou smažené v těstíčku podobně jako kosmatice nebo plněné sýrovou směsí. Jako přílohu si dejte pečené mladé cibulky, které stále ještě neztratily nic ze své výrazné chuti. A když se vám nechce vařit, dejte si lehký listový salát. Úžasně vás osvěží také okurky. V kombinaci s podmáslím si z nich můžete připravit jednoduchou studenou polévku. V červenci nezapomeňte ani na ryby. Křehká letní zelenina a voňavé bylinky je skvěle doplní. Ve slupce si k nim opečte také nové brambory.

Připravila Jana Kopřivová
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč