Tohle je nejjednodušší způsob, jak si pochutnat na čerstvých a šťavnatých cuketách. Snítka rozmarýnu jim dodá delikátní aroma.
Suroviny
Postup
1
Nakrájejte 600 g cukety na tenké plátky a osušte je na utěrce.
2
Plátky vsypte do plastového sáčku spolu s 3–4 lžícemi hladké mouky, trochou soli a pepře a všechno pořádně protřepejte, aby se plátky stejnoměrně obalily.
3
Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a přidejte k němu snítku rozmarýnu.
4
Vyjměte ji, až bude olej horký, a po částech v něm smažte plátky cuket na vyšším plameni asi tak dvě minuty, až zezlátnou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Rychlé cuketové večeře, z kterých si vybere každý(73 receptů )
Komentáře