Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Humři, krabi a krevety

Humři, krabi a krevety
sdílet:
1. 8. | Nahlédněte pod skořápku těmto zajímavým zvířatům a naučte se je připravovat podle profesionálů. Mimo jiné se naučíte, jak očistit a otevírat kraba, naučíte se připravit vinnou omáčku nebo petrželkové máslo. 

Co se bude vařit:

  • Koktejl z kraba německého s chilli a zakysanou smetanou, podávaný na carpacciu z okurky
  • Grilované tygří krevety s klobásou chorizo a jarní cibulkou
  • Bisque – krémová polévka ze skořápek korýšů podávaná s tatarákem z čerstvého fenyklu
  • Humr vařený na zelenině s jemnou vinnou omáčkou a bylinkovou bramborovou kaší
  • Grilovaný humr kanadský zapékaný s petrželkovým máslem, podávaný s pikantní asijskou zeleninou a křupavým chlebem

Co: Kurz vaření
Kdy: 1. 8. 2010 od 11 do 16 hodin

Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3000 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...