Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Normandské sýry, bretaňské paštiky a savojské salámky

Normandské sýry, bretaňské paštiky a savojské salámky
sdílet:
8. 6. | Budete mít možnost ochutnat to nejlepší, co tyto tři francouzské regiony nabízejí. Samozřejmostí budou i vhodně doplněná červená a bílá francouzská vína.

Řízenou degustaci vede Alena Lucáková.

Co: Degustace francouzských pokrmů, vín
Kdy: 8. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Dům vína U Závoje, Havelská 25/500,  Praha 1
Za kolik: Vstupné 600 Kč
Info: www.uzavoje.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...