Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Večeře s chilskými víny

Večeře s chilskými víny
sdílet:
18. 3. | Šéfkuchař restaurace La Veranda Radek David připravil večeři v chilském stylu. Budou se podávat vína z vinařství Errazuriz, mezi nimi i Sauvignon Blanc Single Vineyard oceněný jako nejlepší sauvignon Latinské Ameriky.

Co: Večeře s chilskými víny
Kdy: 18. března 2010 od 20.00 do 23.00
Kde: La Veranda, Elišky Krásnohorské 2/10, Praha 1
Za kolik: 950 Kč
Info: www.kupmeto.cz

Menu:

Cebiche de gambas y ostiones – lžičky plněné rybím cevichem
Crema fria de palta – skleničky plněné studenou avokádovou polévkou

Truchas en salsa verde – pošírovaný lososovitý pstruh se salsou verde 
Pollo arvejado – dušené kuře s rajčaty a hráškem s pečeným bramborem
Cazuela de cordero – jehněčí casserole se zeleninou

Ananas plněný citronovým parfé s pomerančovou omáčkou

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...