Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na zkamenělý cukr

hnědý cukr
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Hnědý cukr je nejen zdravější, než klasický bílý, ale hlavně má nenapodobitelnou chuť, kterou oceníte při pečení, ale také při vaření. Občas se ale přihodí, že jinak měkký a vláčný cukr působením vzduchu ztratí svou vlhkost a ztvrdne na kámen. Co s ním?

Rychlá náprava: dejte cukr do misky, přidejte kousek toustového chleba, překryjte potravinářskou fólií a dejte na 10 až 20 sekund do mikrovlnky.

Prevence: Po otevření balíčku přesypte hnědý cukr do vzduchotěsné nádoby nebo sáčku se zipem. Také si na internetu můžete objednat šikovného medvídka Brown Sugar Bear, kterého krátce namočíte do vody a přidáte k cukru, kterému bude předávat vlhkost a udrží jej krásně vláčný.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin
  • Tipy a triky

Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin

Čerstvý domácí sýr stojí za námahu. Nebude vás stát skoro žádné úsilí a můžete ho mít kdykoli po ruce. Můžete ho grilovat, opékat i zapékat nebo si ho dát jen tak na měkkém chlebu s bylinkami. ...
AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč