Proslazené brusinky mají lehce natrpklou, a přitom intenzivní chuť. Výborné jsou ke kozímu (i kravskému) sýru s bílou plísní na povrchu. Navíc krásně vypadají!
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 434.5 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 107.5 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/1
Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty