Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se maso nepřichytávalo

steak s omáčkou a brokolicí
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Trápí vás steaky připékající se k pánvi nebo grilu?

Zkuste si dát pozor na teplotu plochy, na níž opékáte, měla by být opravdu horká a maso by se mělo správně obracet jen jednou. Pokud jde o grilování, zahřejte gril a maso před opékáním lehce potřete olejem. Opékáte-li na pánvi, zahřejte napřed pánev, pak na ni nalijte olej, nebo ještě lépe potřete olejem maso. Dbejte také na to, abyste pánev nepřeplnili, to snižuje teplotu a zhoršuje výsledek.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč