Duo, které je stejně zdravé jako razantní, dokáže obvykle už po pár soustech ve vaší mysli navěky změnit nevinnou image karotky. Zdrsnělá děva výborně doplní jakékoli chuťově méně výrazné jídlo. Jsou známy i případy náhlého pozdního vzplanutí u těch, kteří v dětství mrkev, zvlášť dušenou á la kantýna, nenáviděli!
Suroviny
Postup
1
Mrkev nastrouhejte nahrubo nebo ji pomocí škrabky na brambory naloupejte na efektní plátky, případně nakrájejte na jemné "sirky".
2
Česnek rozdrťte nebo nakrájejte na jemné plátky.
3
Přísady na přípravu zálivky a česnek v množství přizpůsobeném vašim chuťovým zálibám rozšlehejte a nalijte na mrkev. Promíchejte a salát nechte v chladu rozležet.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Lehké jarní menu na neděli(6 receptů )
Komentáře