Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barevnost polévek – správné přípravy (kurz vaření)

Barevnost polévek – správné přípravy (kurz vaření)
sdílet:
Co zahřeje víc než dobře uvařená polévka? Silný vývar vás postaví na nohy po probděné noci, hustá zeleninová polévka zasytí, když se vracíte unaveni z práce. Naučte se připravovat přesně takové.

Na kurzu vaření se dozvíte vše, co je důležité pro přípravu poctivých domácích polévek. Dozvíte se, že consommé je druh čirého vývaru a velouté krémová, žloutkem zjemněná polévka. Naučíte se připravit vývar jako profesionál a objevíte způsoby, jak polévku perfektně zahustit. Uvařte si lahůdkovou kulajdu se zastřeným vejcem pod vedením šéfkuchaře Václava Friče, velkého milovníka a mistra klasické české kuchyně.
 

Menu kurzu:

 

  • Mušlová polévka s martini
  • Hráškový krém
  • Staročeský kachní kaldoun s játrovým knedlíčkem a domácími flíčky
  • Slepičí polévka s domácími nudlemi
  • Pravá kulajda se zastřeným vejcem


Co: Kurz vaření   
Kdy: 1. února 2011 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3200 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč