Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barevnost polévek – správné přípravy (kurz vaření)

Barevnost polévek – správné přípravy (kurz vaření)
sdílet:
Co zahřeje víc než dobře uvařená polévka? Silný vývar vás postaví na nohy po probděné noci, hustá zeleninová polévka zasytí, když se vracíte unaveni z práce. Naučte se připravovat přesně takové.

Na kurzu vaření se dozvíte vše, co je důležité pro přípravu poctivých domácích polévek. Dozvíte se, že consommé je druh čirého vývaru a velouté krémová, žloutkem zjemněná polévka. Naučíte se připravit vývar jako profesionál a objevíte způsoby, jak polévku perfektně zahustit. Uvařte si lahůdkovou kulajdu se zastřeným vejcem pod vedením šéfkuchaře Václava Friče, velkého milovníka a mistra klasické české kuchyně.
 

Menu kurzu:

 

  • Mušlová polévka s martini
  • Hráškový krém
  • Staročeský kachní kaldoun s játrovým knedlíčkem a domácími flíčky
  • Slepičí polévka s domácími nudlemi
  • Pravá kulajda se zastřeným vejcem


Co: Kurz vaření   
Kdy: 1. února 2011 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3200 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín