Chilližrouti 2012: netradiční podívaná pro fanoušky pálivosti

Chilližrouti 2012: netradiční podívaná pro fanoušky pálivosti
sdílet:
Brno v sobotu rozpálí soutěž pro milovníky chilli. Ochutnají ty nejpálivější omáčky a papričky.

Pokud máte 8. září cestu do Brna a milujete lehce bizarní akce, zajděte se podívat na 1. mistrovství České a Slovenské republiky v pojídání pálivého Chilližrout 2012. Soutěže se zúčastní dvacet pět statečných jedlíků, kteří budou postupně ochutnávat stále ostřejší omáčky a čerstvé chilli papričky. Náročnost degustace se bude stupňovat, až se prokoušou k lahůdkám pálivějším, než je obranný pepřový sprej. Přijďte se podívat na soutěžící, kteří do sebe na vlastní riziko nasoukají neuvěřitelně pálivé kousky. Více na www.chillizrouti.cz

Související články

Jak sušit chilli papričky
  • Tipy a triky

Jak sušit chilli papričky

Tuto situaci známe moc dobře. Koupili jste balení chilli papriček, ale spotřebujete jen část z nich. Co s nimi, když jich máte víc, než potřebujete? Dlouhé skladování v lednici jim nesvědčí a chlad mrazáku poruší jejich strukturu. Vždy je...
5 večeří s chutí chilli
  • Tipy a triky

5 večeří s chutí chilli

Kokosové karí s tofu I tofu, ‚bílý sójový tvaroh‘, můžete připravit přímo labužnicky. Třeba jako rychlovku z jednoho hrnce. Ke karí m&...
Rychlý chilli olej
  • Tipy a triky

Rychlý chilli olej

Vyžaduje recept svoji dávku pikantnosti? Chilli olej si snadno a rychle připravíte doma. Do teplého, ale ne vroucího oleje vsypte sušené a nahrubo nadrcené chilli papričky. Nechte ustát. Poté přeceďte a čistý olej slijte do čisté...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit