0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Domácí chléb a voňavé pečivo (kurz vaření)

bageta
ZDROJ: Sergio Arze/Unsplash
sdílet:
Kdo by nemiloval vůni čerstvě upečeného chleba. Naučte se i vy péct domácí pečivo. Nikdo už si nebude stěžovat, že je k večeři zase chléb s máslem. Ten čerstvý a křupavý je totiž naprostá delikatesa.

Na kurzu přípravy domácího pečiva se naučíte zadělávat kvásek a připravit dokonalé těsto, vytvarovat z něj rohlíky a housky i upéct křupavý chleba ve formě. A navíc vám šéfcukrář Lukáš Pohl prozradí, jak vyrobit domácí listové těsto. Až ho ochutnáte, už nikdy nebudete chtít jíst jiný štrúdl než ten z poctivého máslového těsta. Pusťte se do domácího pečení!

Menu kurzu:

 

  • Škvarkové rohlíky
  • Celozrnné housky
  • Pivní kmínový chléb
  • Pekanový chléb se švestkami
  • Bylinkové tyčky z domácího listového těsta
  • Italský chléb se sušenými rajčaty a parmazánem


Co: Kurz vaření   
Kdy: 24. března 2011
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 2900 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč