Domácí chléb a voňavé pečivo (kurz vaření)

bageta
ZDROJ: Sergio Arze/Unsplash
sdílet:
Kdo by nemiloval vůni čerstvě upečeného chleba. Naučte se i vy péct domácí pečivo. Nikdo už si nebude stěžovat, že je k večeři zase chléb s máslem. Ten čerstvý a křupavý je totiž naprostá delikatesa.

Na kurzu přípravy domácího pečiva se naučíte zadělávat kvásek a připravit dokonalé těsto, vytvarovat z něj rohlíky a housky i upéct křupavý chleba ve formě. A navíc vám šéfcukrář Lukáš Pohl prozradí, jak vyrobit domácí listové těsto. Až ho ochutnáte, už nikdy nebudete chtít jíst jiný štrúdl než ten z poctivého máslového těsta. Pusťte se do domácího pečení!

Menu kurzu:

 

  • Škvarkové rohlíky
  • Celozrnné housky
  • Pivní kmínový chléb
  • Pekanový chléb se švestkami
  • Bylinkové tyčky z domácího listového těsta
  • Italský chléb se sušenými rajčaty a parmazánem


Co: Kurz vaření   
Kdy: 24. března 2011
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 2900 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit