Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Domácí chléb a voňavé pečivo (kurz vaření)

bageta
ZDROJ: Sergio Arze/Unsplash
sdílet:

Kdo by nemiloval vůni čerstvě upečeného chleba. Naučte se i vy péct domácí pečivo. Nikdo už si nebude stěžovat, že je k večeři zase chléb s máslem. Ten čerstvý a křupavý je totiž naprostá delikatesa.

Na kurzu přípravy domácího pečiva se naučíte zadělávat kvásek a připravit dokonalé těsto, vytvarovat z něj rohlíky a housky i upéct křupavý chleba ve formě. A navíc vám šéfcukrář Lukáš Pohl prozradí, jak vyrobit domácí listové těsto. Až ho ochutnáte, už nikdy nebudete chtít jíst jiný štrúdl než ten z poctivého máslového těsta. Pusťte se do domácího pečení!

Menu kurzu:

  • Škvarkové rohlíky
  • Celozrnné housky
  • Pivní kmínový chléb
  • Pekanový chléb se švestkami
  • Bylinkové tyčky z domácího listového těsta
  • Italský chléb se sušenými rajčaty a parmazánem

Co: Kurz vaření   
Kdy: 24. března 2011
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 2900 Kč
Info: www.olakala.cz

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč