Kdo by nemiloval vůni čerstvě upečeného chleba. Naučte se i vy péct domácí pečivo. Nikdo už si nebude stěžovat, že je k večeři zase chléb s máslem. Ten čerstvý a křupavý je totiž naprostá delikatesa.
Na kurzu přípravy domácího pečiva se naučíte zadělávat kvásek a připravit dokonalé těsto, vytvarovat z něj rohlíky a housky i upéct křupavý chleba ve formě. A navíc vám šéfcukrář Lukáš Pohl prozradí, jak vyrobit domácí listové těsto. Až ho ochutnáte, už nikdy nebudete chtít jíst jiný štrúdl než ten z poctivého máslového těsta. Pusťte se do domácího pečení!
Menu kurzu:
- Škvarkové rohlíky
- Celozrnné housky
- Pivní kmínový chléb
- Pekanový chléb se švestkami
- Bylinkové tyčky z domácího listového těsta
- Italský chléb se sušenými rajčaty a parmazánem
Co: Kurz vaření
Kdy: 24. března 2011
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 2900 Kč
Info: www.olakala.cz