Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Pro zkušené

Suroviny

mouka 600 g
např. 100 raž., 150 celozrnná, 250 hladká
voda 400 ml
kvásek 150 g
olej 3 PL
sůl 2
kmín 2
semínka 1 PL

Do Kitchen aid dáme vodu, do vody kvások a potom pridáme múky a ostatné ingrediencie. Dáme na cca 5 minut miesiť. Cesto premiesime ručne a dame do pomučenej ošatky. Prikryjeme mikrot. sáčkom a necháme 6 hodín kysnúť. Trubu rozpalime na 230°C a chleb postriekame vodou a aj trúbu a vložíme piecť. 5 min- 230°C potom zniťžime na 180°C a pečieme 35 min. chlieb potom obratime a pecieme ešte 5 min.

Autor: bibibeno

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit