Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Restaurace Hansen nabídne jahody z vlastní zahrady

jahody
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Ve dnech od 1. do 12. června ochutnáte v restauraci Hansen jídlo připravené ze surovin od farmářů z Brna a blízkého okolí.

Začátek června bude v Brně patřit slavnostem Jídlo z blízka (více čtěte zde), které chtějí prostřednictvím ochutnávek v šesti brněnských restauracích představit místní moravské suroviny. Do akce se zapojila i restaurace Hansen, které je téma využívání lokálních surovin velmi blízké – organizuje farmářské trhy a s oblibou nabízí jídla připravená z produktů moravských farmářů. Pro festival Jídlo z blízka sestavil šéfkuchař Radim Procházka degustační menu, ve kterém najdete pstruha, bílý chřest, vyzrálé hovězí maso a čerstvé jahody.

‚Menu z blízka‘ restaurace Hansen:

  • Nakládaný punkevní pstruh ze Skalního mlýna s aspikem ze sezonní zeleniny
  • Krém z bílého chřestu z Levárů, řeřichový olej, sláma z karotky
  • Pomalu pečený vyzrálý vysoký roštěnec z biofarmy Sasov, cibulové pyré
  • Jahody z šéfkuchařovy zahrádky na pepři, medu a skořici, kysaná biosmetana

 

Připravila Jana Kopřivová

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč