Restaurace U Malířů láká na vlastní biozeleninu

zelenina papriky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Restaurace U Malířů představila nové jarní menu. Najdete v něm jídla, která jsou připravena ze zeleniny, ovoce a bylinek z vlastního statku restaurace.

Chřest, bylinky a rebarbora

Šéfkuchař restaurace U Malířů pro vás připravil nové sezonní menu. Čekání na hlavní chod vám zkrátí chřestová polévka s řeřichou nebo jarní salát s křepelčími vajíčky. Poté mohou následovat speciality jako hovězí tartar s rukolovým salátem či lasagne prokládané zeleninou ze statku Luníkov. V menu najdete také telecí, jehněčí, králičí či kachní maso v různých úpravách.

Pokud je vám bližší bezmasá kuchyně, ochutnejte chřestové rizoto s hříbky a parmazánem. Sezonu ctí také dezerty: překvapí vás nakyslý rebarborový koláč v neobvyklé kombinaci s kopřivovým sorbetem.

Vlastní biostatek

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky v biokvalitě používané v kuchyni restaurace U Malířů pocházejí z produkce vlastního statku v Luníkově. Restauraci najdete v centru Prahy, v blízkosti Karlova mostu. Navštivte ji při svých toulkách za dobrým jídlem.

Více informací o restauraci U Malířů: www.umaliru.cz

Související články

5 večeří ze sezonní zeleniny
  • Tipy a triky

5 večeří ze sezonní zeleniny

PondělíPlněné kedlubnyÚterýVařený květák se sýremStředaZapékané těstoviny se špenátemČtvrtekNové brambory s brynzouP...
5 večeří z letní zeleniny
  • Tipy a triky

5 večeří z letní zeleniny

Salát se sýrem, melounem a mátou Sýr halloumi se ani po zahřátí nerozpouští, je proto skvělý na grilování či opékání na p...
5 večeří: jarní zelenina
  • Tipy a triky

5 večeří: jarní zelenina

Zvolte co nejjednodušší úpravu. Máme pro vás jarní jídla s jednoduchou přípravou a do detailu vyladěnou kombinací chutí. Salát s lupí...
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit