0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Restaurace U Malířů láká na vlastní biozeleninu

zelenina papriky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Restaurace U Malířů představila nové jarní menu. Najdete v něm jídla, která jsou připravena ze zeleniny, ovoce a bylinek z vlastního statku restaurace.

Chřest, bylinky a rebarbora

Šéfkuchař restaurace U Malířů pro vás připravil nové sezonní menu. Čekání na hlavní chod vám zkrátí chřestová polévka s řeřichou nebo jarní salát s křepelčími vajíčky. Poté mohou následovat speciality jako hovězí tartar s rukolovým salátem či lasagne prokládané zeleninou ze statku Luníkov. V menu najdete také telecí, jehněčí, králičí či kachní maso v různých úpravách.

Pokud je vám bližší bezmasá kuchyně, ochutnejte chřestové rizoto s hříbky a parmazánem. Sezonu ctí také dezerty: překvapí vás nakyslý rebarborový koláč v neobvyklé kombinaci s kopřivovým sorbetem.

Vlastní biostatek

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky v biokvalitě používané v kuchyni restaurace U Malířů pocházejí z produkce vlastního statku v Luníkově. Restauraci najdete v centru Prahy, v blízkosti Karlova mostu. Navštivte ji při svých toulkách za dobrým jídlem.

Více informací o restauraci U Malířů: www.umaliru.cz

Související články

5 večeří ze sezonní zeleniny
  • Tipy a triky

5 večeří ze sezonní zeleniny

Proměňte okřídlené „co dům dal“ na „co zahrádka dala“ a připravte večeři ze sezonní zeleniny. Doplněná o sýr, maso či kvalitní uzeninu zasytí celou rodinu....
5 večeří z letní zeleniny
  • Tipy a triky

5 večeří z letní zeleniny

S našimi recepty můžete za půl hodiny podávat báječné večeře plné šťavnaté letní zeleniny. Ze zahrádky rovnou na váš talíř....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit