Nová registrace Zapomenuté heslo

Restaurace U Malířů láká na vlastní biozeleninu

13. 5. 2011
zelenina papriky
Pixabay.com

Chřest, bylinky a rebarbora

Šéfkuchař restaurace U Malířů pro vás připravil nové sezonní menu. Čekání na hlavní chod vám zkrátí chřestová polévka s řeřichou nebo jarní salát s křepelčími vajíčky. Poté mohou následovat speciality jako hovězí tartar s rukolovým salátem či lasagne prokládané zeleninou ze statku Luníkov. V menu najdete také telecí, jehněčí, králičí či kachní maso v různých úpravách.

Pokud je vám bližší bezmasá kuchyně, ochutnejte chřestové rizoto s hříbky a parmazánem. Sezonu ctí také dezerty: překvapí vás nakyslý rebarborový koláč v neobvyklé kombinaci s kopřivovým sorbetem.

Vlastní biostatek

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky v biokvalitě používané v kuchyni restaurace U Malířů pocházejí z produkce vlastního statku v Luníkově. Restauraci najdete v centru Prahy, v blízkosti Karlova mostu. Navštivte ji při svých toulkách za dobrým jídlem.

Více informací o restauraci U Malířů: www.umaliru.cz

Sdílet článek

Související články