Jednou z nejlepších věcí na tomto receptu je fakt, že se všechno peče v jedné nádobě. Šetří tedy nejen kalorie, ale i čas při mytí nádobí.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 338.25 kcal
- Bílkoviny 30.75 g
- Sacharidy 25.75 g
- Tuky 9.75 g
Postup přípravy
- Vepřové maso: Sedm nejoblíbenějších kusů, které koupíte u řezníka Slavnostní vepřové hody: 12 receptů pro milovníky masa
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005