Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (45x)
30. 8. 2016
veprova panenka
Apetitonline.cz
Vepřová panenka v bylinkách s pečenou zeleninou
Apetitonline.cz


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (45x)

Jednou z nejlepších věcí na tomto receptu je fakt, že se všechno peče v jedné nádobě. Šetří tedy nejen kalorie, ale i čas při mytí nádobí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 338.25 kcal
  • Bílkoviny 30.75 g
  • Sacharidy 25.75 g
  • Tuky 9.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Vepřové maso: Sedm nejoblíbenějších kusů, které koupíte u řezníka Slavnostní vepřové hody: 12 receptů pro milovníky masa

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/5

Květen 2005

Související články

Zdravý oběd

4 základní rady, jak vařit dietně

Slovo dieta je vyhledávaným slovem po celý rok. Lidé ale stále nevěří tomu, že lze vařit lehká, zdravá jídla, která jsou přitom chutná. Přitom i při vaření odlehčených jídel lze docílit maximální chuti. Jen to chce znát pár triků, jak na to.