Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 691 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 157 g
Tuky 8 g
Vláknina 30 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vitaminy, které mají říz a vůni grilu.

Suroviny

lilek 4 ks
menší nebo 2 ks větší
velké nebo 8 ks menších
masitá
palička
sůl
pepř
olivový olej
na zakapání

Postup

1

Lilek nakrájejte na centimetrové plátky a ty ogrilujte – jen tak ‚nasucho‘ a z obou stran. Kukuřici grilujte celou, papriku nakrájenou na větší plátky.

2

Ze­leninu odkládejte na talíř či do mísy

3

Utřete česnek. Propečenou zeleninu podle chuti osolte, potřete česnekem a zakapejte olivovým olejem. Rozdělte na talíře – a hodujte!

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/7

Komentáře

09.08.2014 11:16

Moc dobré

Apetit magazín

KVÍZ: Poznáte podivné pokrmy a jídla s krkolomnými názvy?
  • Kvízy

KVÍZ: Poznáte podivné pokrmy a jídla s krkolomnými názvy?

Už jste někdy slyšeli například názvy hákarl, chačapuri, casu marzu? Pokud jste zvídaví milovníci netradičních chutí, pak je tu pro vás náš kvíz. Vyzkoušejte si, jak dobře se vyznáte v krkolomných názvech! Třeba vás překvapí, kolik...