Studená kuchyně

sdílet:
Připravte svým přátelům party s pohoštěním, na které nezapomenou. Na dvoudenním kurzu studené kuchyně se naučíte, jaké lahůdky z české i mezinárodní kuchyně jsou vhodné pro sváteční příležitosti, rauty i obyčejné pohoštění. Do přípravy jedinečných chuťovek vás zasvětí lektor kurzu Michal Nikodem.

Menu kurzu:



  • Terina z rybí pěny
  • Kuřecí rolády plněné na mnoho způsobů
  • Provensálská paštika z kachních jater
  • Saláty s různými dresinky
  • Omáčky k masům a chuťovkám
  • Minivětrníky plněné pěnou z modrého sýra nebo šlehačkovým krémem v karamelové pavučině
  • Rychlé chuťovky ze surovin ‚co dům dal‘

Co: Kurz vaření   
Kdy: 5. a 6. října 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 5800 Kč
Info: www.olakala.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit