Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Medové víno doplní vyzrálé sýry

Med ve sklenici
ZDROJ: Unsplash
sdílet:

Už jste někdy ochutnali pravé medové víno? Obsahuje jenom med, vodu a případně bylinky.

V obchodech často natrefíte na ‚medové likéry‘ – směs lihu, cukru a různých aromat. Kvalitní medovina neboli medové víno však vzniká kvašením a následným dlouhodobým zráním medu a vody.

  • Vychlazené medové víno se skvěle hodí k vyzrálým sýrům s modrou plísní nebo ke sladkým moučníkům.
  • Ve vinotékách seženete medovinu například pod značkou Včelovina, které za svou vysokou kvalitu získalo zlatou medaili na světovém včelařském kongresu ve francouzském Montpellier.
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Nikola Kricnerová

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč