Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam pro jarní inspiraci

Kam pro jarní inspiraci
sdílet:

Které české blogy o jídle číst před Velikonocemi?

Co nového na kopci

Na kopci se opravdu vaří (a vůbec všechno dělá) s láskou. Když se začtete, zjistíte, jak si vyrobit domácí meltu, obilný slad, polévkové koření ze sušené zeleniny nebo celý bochník sýra. Všechno krásně popsané a krok za krokem zdokumentované. Za sebe můžeme říct, že je nám obvykle zatěžko se od těchto stránek odtrhnout.
Náš tip: 3× domácí kváskový chleba

Scuk blog

Když nevíme, jestli nám v restauraci bude chutnat, a nechceme riskovat zklamání, jdeme na Scuk.cz. Pod taktovkou nejznámějšího českého food blogera Martina Kuciela alias pana Cuketky vznikl web s hodnocením nezávislých scukařů. Najdete na něm i blog, který nás prostě baví. Pan Cuketka a špioni ze Scuku do něj píšou nejčerstvější novinky (Scuk očko), tipy na víkendové akce, a hlavně vtipné speciály o podnicích, které prostě stojí za to.
Náš tip: Průvodce nákupem slepičích vajec. Jsou lepší jedničky, nebo trojky?

Rádi brouzdáte po internetu? Vyhrajte Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Edition. Zúčastněte se soutěže zde.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč