Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dárky pro Valentýna

Dárky pro Valentýna
sdílet:

Jahodová kytice, lízátka ve tvaru srdce, originální koktejl nebo vlastnoručně uvařená romantická večeře – máme pro vás několik tipů na valentýnské dárky, které chutnají. 

Čokoládová lízátka

V pražské Brasserii La Gare budete moci do 14. února koupit velké srdce z originálních pralinek a čokoládových bonbonů. V nabídce je varianta pro ni a pro něj. Pokud chcete své blízké obdarovat něčím menším, kupte srdíčková valentýnská lízátka nebo čokoládový dezert z bílé či tmavé čokolády ve tvaru srdce.

Romantická večeře

Kurz vaření pro zamilované chystá na valentýnský den Chefparade. Se svojí milou polovičkou se naučíte vařit dokonalé lahůdky. Večerní kurz odstartuje sklenka prosecca a pak se pustíte do přípravy grilovaného pomeranče s krevetou, carpaccio ze svíčkové nebo ananasu, steak ze svíčkové a sněhové ovoce s limetkovou omáčkou. Na své večeři si pak můžete společně pochutnat.

Valentýnský koktejl

Pokud chcete na Valentýna skutečně překvapit, namíchejte originální valentýnský koktejl podle barmana Miroslava Vojtka z pražského baru Harleys. Příprava koktejlu je jednoduchá – postačí vám jen 6 cl vodky, 2 cl jahodového džusu, limetky, hnědý cukr a led. Ve sklenici rozmačkejte limety s cukrem, přidejte vodku a  jahodový džus. Sklenici dosypte ledem nebo ledovou tříští, odzdobte čerstvými jahodami, a valentýnská caipiroska je na světě.

Ovocná kytice

Pokud hledáte netradiční způsob, jak říct „Miluji tě!“, zkuste květinu z ovoce. Kytice z ‚ovocného květinářství‘ Frutiko je vytvořená z ananasových srdíček, sladkých hroznů a čerstvých jahod. Jste-li z Prahy, přivezou vám ji zdarma až domů. Koupíte ji na www.frutiko.cz.

Svačina s láskou připravená 

Vyjádřete lásku i svým dětem – svačinka schovaná do tašky na jídlo BUILT to řekne za vás. Veselý dekor rozjasní dětem cestu do školky či do školy. Materiál tašky udržuje teplotu a vejdou se do ní sendviče, oblíbené ovoce a zelenina, džus nebo voda. BUILT Big Apple Buddies Lunch Bag – Cornelia Kitty koupíte v Apetit Shopu se slevou za 386 Kč.

Připravila Irena Vaňková
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč