Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,7 (6x)
14. 1. 2019
Čokoládové fondue s čerstvým ovocem


Snadné
< 10 min
4,7 (6x)

Tak snadné, a přitom efektní! Jen mějte plamen pod nádobou na fondue pod neustálým dozorem – anebo do ní postavte misku s vodou a dál čokoládu prohřívejte na vodní lázni, aby se nic nepřipálilo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 672.33 kcal
  • Bílkoviny 9.83 g
  • Sacharidy 48.17 g
  • Tuky 40.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: František Hlavnička, z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005

Související články

Dárky pro Valentýna

Jahodová kytice, lízátka ve tvaru srdce, originální koktejl nebo vlastnoručně uvařená romantická večeře – máme pro vás několik tipů na valentýnské dárky, které chutnají.