Tak snadné, a přitom efektní! Jen mějte plamen pod nádobou na fondue pod neustálým dozorem – anebo do ní postavte misku s vodou a dál čokoládu prohřívejte na vodní lázni, aby se nic nepřipálilo.
Suroviny
Postup
1
Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přelijte ji do misky na fondue.
2
Ovoce očistěte a pokrájejte, ořechy nasekejte. Všechno nasypte do misky a spolu s čokoládou přineste na stůl.
3
Každý z hostů si s pomocí napichovátek na fondue namáčí ovoce v čokoládě a obaluje v nasekaných ořechách.
Vymýšlejte si!
Na fondue použijte jakoukoli čokoládu, kterou máte rádi – může být hořká, mléčná i bílá. Fantazii se meze nekladou ani při výběru ovoce: zkuste ananas, švestky, hroznové víno, jahody, banán...
Komentáře