Geniálně jednoduchá tříšť. Počítejte s tím, že s přípravou je třeba začít den předem, aby se všechny ingredience dobře namrazily!
Suroviny
jahody
500
g
vyzrálé, odstopkované
tequila
240
ml
pomerančový likér
120
ml
(např. Cointreau nebo Grand Marnier)
cukrový sirup
4
PL
(viz Něco navíc)
limeta
2
ks
šťáva ze 2 limetek + navíc plátky na ozdobení
1 Všechny ingredience dejte do plastové nádoby s víkem, promíchejte, uzavřete a dejte zamrazit přes noc.
2 Na koktejly dejte zmražené ingredience do mixéru, který zvládne rozsekat led, nebo do robotu s noži a rozmixujte dohladka.
3 Vzniklý nápoj rozdělte do skleniček a ozdobte plátky limetek.
NĚCO NAVÍC
Cukrový sirup je jednoduše voda lehce svařená s cukrem v poměru 1:1 do sirupové konzistence.
Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media