0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jahodové bellini

Jahodové bellini

4.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Velmi snadné PRo 4-8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 817 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 75 g
Tuky 0 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Je to takové dámské pití, ale je nesmírně dobré a osvěžující. Ostatně spojení bublinek a jahod je léty prověřené!

Suroviny

jahody 500 g
čerstvé
krupicový cukr 3 PL
limetová šťáva
z 1 limety
prosecco 0.7 l

1 Vyberte pár pěkných jahod, které si necháte na ozdobu, a zbylé rozmixujte s cukrem a limetkovou šťávou. Vlijte do džbánu a dejte vychladit. Sklenice ozdobte jahodami.

2 Před podáváním přilijte do džbánu prosecco a hotové bellini rozlijte do sklenic. Ozdobte sklenky celými jahodami a podávejte. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/6

Komentáře

Apetit magazín

Jak na nejlepší chili con carne
  • Poradna

Jak na nejlepší chili con carne

Texaský pokrm chili con carne v překladu znamená chilli s masem a každý kuchař ho připravuje trochu jinak. Neodolatelnou chuť a vůni jídlo získá přidáním ostrých papriček, římského kmínu a čokolády. Díky radám v článku připravíte hrnec plný...
Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit