Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ledová káva: Espresso Shakerato

Ledová káva: Espresso Shakerato

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

káva
dvojité espresso nebo silná filtrovaná káva
led

Postup

1

Shaker naplňte kostkami ledu.

2

Přímo z pressovaru na kostičky nakapejte kávu. Pokud nemáte pressovar, můžete kostky ledu zalít právě uvařenou silnější filtrovanou kávou.

3

Shaker uzavřete a důkladně směs protřepejte. Výsledkem bude efektní kávová pěna.

Foto ilustrační, zdroj: Flickr.com

 
Autor: Marcela

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...