Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (23x)
30. 3. 2016
Šťáva z červené řepy, jablek a zázvoru


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (23x)

Zázvor dodá běžným jablkům a sladké řepě nenapodobitelný šmrnc. Výsledkem je nejsvěžejší, nejzářivější a nejrůžovější drink, jaký jste kdy pili!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 sklenice

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 sklenice

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 632 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 141 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Barvy na talíři: Co jíst pro vyšší sebevědomí a imunitu 10 potravin, díky kterým posílíte imunitní systém

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/7

48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař! 

Související články

zazvor a citron

Zázvorem proti nachlazení

Pálivý kořen boduje u vědců i v kuchyni.Echinacea, česnek, citron, nebo snad bylinkové čaje? Z lidových prostředků je při léčbě nachlazení a mírnění příznaků chřipky nejsilnější zázvor, který k nám doputoval z tradiční čínské a indické medicíny.