Zázvor dodá běžným jablkům a sladké řepě nenapodobitelný šmrnc. Výsledkem je nejsvěžejší, nejzářivější a nejrůžovější drink, jaký jste kdy pili!
Suroviny
Postup
1
Oloupejte řepu i jablka a očistěte zázvor.
2
Všechno nakrájejte na drobné kousky a postupně je dávejte do odšťavňovače: nejprve červenou řepu, pak zázvor a nakonec jablka (pomůžou přístroj vyčistit od řepy).
3
Džus můžete před podáváním zředit studenou vodou.
Tip Apetitu:
Pokud použijete mixér, pak řepu oloupejte a nasekejte a jablka zbavte slupek i jádřinců. Zázvor nastrouhejte; pustí asi dvě lžičky šťávy, kterou pak použijte do drinku.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Červená řepa: 41 receptů s královnou studené kuchyně(41 receptů)
Komentáře
26.04.2006 07:25
chutné
02.09.2007 15:38
Apetit 7/05
21.03.2015 23:16
Já přidávám ještě mrkvičku
Já přidávám ještě mrkvičku