0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jablečný punč s proseccem

Jablečný punč s proseccem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Jablečný punč s proseccem

4.8 / 5. Počet hodnocení: 5
Do 20 minut Velmi snadné Pro 10 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1008 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 31 g
Tuky 0 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

S punčem neuděláte nikdy chybu! Potěšíte jím svou rodinu, každou návštěvu i kamarádky, které vám přišly pomoct s pečením. 

Suroviny

jablečná šťáva 400 ml
čerstvá, lze nahradit kupovaným neflitrovaným moštem
vodka 200 ml
ze 2 vymačkaná šťáva + 1 nakrájený na plátky, k podávání
prosecco 750 ml
lze nahradit suchým sektem
led kostky
zelené jablko (např. Granny Smith) – vykrojený jadřínec, nakrájené na tenké plátky

1 Nalijte jablečnou šťávu, vodku a citronovou šťávu do skleněného džbánu nebo jiné podobné nádoby. Dejte na 1–2 hodiny do lednice vychladit.

2 Před podáváním přilijte prosecco, přidejte led a plátky citronu a jablka.

NĚCO NAVÍC
Punč můžete podávat v osvěžující ledové variantě, která přijde vhod při pečení, když je horko od trouby, nebo v teplé podobě – v tom případě postupujte stejně, jen nechlaďte, naopak prohřejte a místo prosecca přilijte svařené polosuché bílé víno a můžete ještě osladit. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/12

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč